Language:

Thema’s - Particulier opdrachtgeverschap

Als u een woning wilt laten bouwen of verbouwen dan bouwt u aan uw toekomst. Een plaats waar u en uw naasten wonen, leven en slapen. Voor ons is van belang dat uw woning, uw thuis wordt. Daarom vinden we een goede samenwerking met particuliere opdrachtgevers essentieel.

Bij van Es architecten ontvangt u altijd maatwerk. We ontwerpen graag uw woondroom waarin we wensen en budget goed en realistisch op elkaar afstemmen. Naast individuele opdrachtgevers werken we ook aan individuele opdrachten binnen een collectief. Zo heeft u zelf de regie in handen, maar wordt u hierin bijgestaan door een architect. Hierdoor kunt u uw eigen woonwensen realiseren maar geniet u van de (prijs)voordelen van het collectief.

Als architect staan we naast onze opdrachtgevers. We organiseren, informeren en adviseren. We onderhouden de contacten met gemeenten, aannemer en andere adviseurs. We sturen waar nodig aan en werken met u samen aan uw woondroom. van Es architecten ontzorgt. Zodat u al tijdens het ontwerp en de bouw kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Enkele van onze projecten voor particuliere opdrachtgevers zijn:

Nieuwbouw Exclusieve villa, Nieuwegein
Wonen aan het water, Giessenburg
Landelijk wonen, Ameide
Renovatie karakteristieke jaren 20 woning, Sliedrecht
Herinrichting vrijstaande woning, Nieuw-Lekkerland

Benieuwd naar onze werkwijze, klik hier voor meer informatie.
© van Es architecten 2013.    Algemene voorwaarden | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Wijzig uw cookievoorkeuren
Ontwerp: Trend Sitemakers & realisatie: Cosly.com