Language:

Thema’s - Revitalisatie

In Nederland staat de ruimte onder toenemende druk en steeds meer overheden en private partijen zetten in op het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit van de bestaande leefomgeving.
Het revitaliseren, ofwel het doen herleven, van bestaande bedrijventerreinen komt in dit kader vaak aan de orde.

van Es architecten richt zich hierbij op kwaliteitsverbeteringen van gebouwen en van de openbare ruimte. Belangrijk hierin zijn de gebruikswaarde, de belevingswaarde en de toekomstwaarde. Met een masterplan of visie met heldere ambities en doelen zetten wij in op ontwikkelingen waar al deze waarden ruimschoots in vertegenwoordigd zijn. Hierbij kijken wij naar een duurzame ruimtelijke structuur met slim ruimtegebruik, functionele parkeeroplossingen en een veilige verkeersafwikkeling. Daarnaast ontwikkelen we een architectonische visie op verschillende schaalniveaus, welke zorgt voor esthetische samenhang waarin elk bedrijf zich kan profileren met aansprekende huisvesting.

Architectuur waar beleving en functionaliteit samengaan zorgt hierin voor bruikbare gebouwen die een verlengstuk zijn van de identiteit van haar gebruiker(s). van Es architecten toetst hierbij haar plannen op financiële haalbaarheid en onderzoekt mogelijke subsidies en fiscale voordelen. 

Enkele van onze revitalisatie projecten zijn:

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Imbema Cleton, Vlaardingen
Revitalisatie kantoor WSB Data, Hardinxveld-Giessendam
Revitalisatie fabriekspand Global Transit Center, Dordrecht
© van Es architecten 2013.    Algemene voorwaarden | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Wijzig uw cookievoorkeuren
Ontwerp: Trend Sitemakers & realisatie: Cosly.com