Language:

Thema’s - Bedrijfshuisvesting

De bedrijfshuisvesting is het visitekaartje van het bedrijf, vaak de eerste kennismaking. Daarnaast moet er ook in gewerkt worden. Dit vraagt een gedegen aanpak. 
van Es architecten houdt van maakbare gebouwen. Gebouwen met esthetische kwaliteit die ook functioneel zijn én gerealiseerd kunnen worden binnen het budget. Hiervoor hanteren we een no-nonsense aanpak en denken we in functionele oplossingen, zonder de kansen onbenut te laten voor de opdrachtgever zich te onderscheiden met zijn huisvesting. In de basis moet een bedrijfshuisvesting een plaats zijn waar gewerkt wordt. Een prettige  werkomgeving waar mensen graag verblijven en die de productiviteit en de trots voor de werkgever ten goede komen.

Maar we kijken verder dan vandaag en morgen. De wereld verandert en bedrijven veranderen hierin mee. Daarom besteden we veel aandacht aan de flexibiliteit in bedrijfshuisvesting, zodat organisaties mee kunnen groeien of krimpen wanneer dat nodig is. van Es architecten is voor zakelijke opdrachtgevers een fullservicepartner. We zijn op de hoogte van de regelgeving, weten wat er speelt en hebben goede contacten met de gemeenten. We onderhouden tevens goede contacten met strategische partners, waardoor we vaak schijnbaar onmogelijke projecten weten te realiseren voor onze klanten.

Enkele van onze bedrijfsmatige projecten zijn:

Nieuwbouw hoofdkantoor Damen Shipyards Group, Gorinchem
Nieuwbouw kantoor CFE Geka Bouw, Dordrecht
Nieuwbouw Volvo Truck Center, Almere
© van Es architecten 2013.    Algemene voorwaarden | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Wijzig uw cookievoorkeuren
Ontwerp: Trend Sitemakers & realisatie: Cosly.com