Language:

Portfolio - MFA’s

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

NME-Centrum De Hooizolder


Locatie
Sliedrecht

Programma
- Uitbreiding multifunctioneel NME-Centrum ca. 343 m²

Toelichting
van Es architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de uitbreiding van het NME-Centrum in het Burgemeester Feitsmapark. Dit centrum voor natuur- en milieueducatie laat kinderen op zeer praktische wijze kennismaken met diversen aspecten van natuur, milieu en techniek. 
Het bestaande gebouwdeel heeft een nieuwe indeling gekregen, en het nieuwe bouwdeel geeft plaats voor een leslokaal en een kantoor ruimte. Deze bouwdelen zijn met elkaar verbonden door een glazen middenbeuk dat toegang biedt tot het pand.
Het gebouw heeft een vriendelijke uitstraling gekregen door de toepassing van zwarte houten delen in combinatie met een kleuraccent in de gevelkozijnen.

Meer over dit project in Het Kompas Sliedrecht.
Meer over dit project in de november uitgave van Industriebouw.

Opdrachtgever
NME-Centrum "De Hooizolder"

Aannemer
Bouwbedrijf Visser BV

Fase
Gerealiseerd 2013
TERUG NAAR OVERZICHT
© van Es architecten 2013.    Algemene voorwaarden
Ontwerp: Trend Sitemakers & realisatie: Cosly.com