Language:

Portfolio - Exclusief wonen

1 2

Gemeentelijk monument Sliedrecht


Locatie
Sliedrecht

Programma
- Renovatie gemeentelijk monumentale woning ca. 1.340 m3
- Uitbreiding woning ca. 215 m3

Toelichting
Aan de Molendijk in Sliedrecht heeft van Es architecten het ontwerp gemaakt voor de renovatie en uitbreiding van een gemeentelijk monumentale woning. Het gehele dak van de woning zal worden vernieuwd en zal worden voorzien van een aantal nieuwe dakkapellen. Ook wordt het interieur van de woning op diverse punten aangepast. De moderne uitbreiding van de serre aan de achterzijde van de woning zal ervoor zorgen dat de tuin van de woning meer bij de woning wordt getrokken.

Opdrachtgever
Boyan B.V.

Fase
In ontwerp
TERUG NAAR OVERZICHT
© van Es architecten 2013.    Algemene voorwaarden
Ontwerp: Trend Sitemakers & realisatie: Cosly.com